E Mërkurë, 2020-05-27, 1:56 AM
Welcome Guest | RSS

"Zef Lush Marku" II-1

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Mësime » Sociologji
Filter by:
Sociologji
 ThreadRepliesViewsThread starterUpdates
Si ti luftojmë të këqijat që nuk po i kursejnë as të rinjtë
Lindni për të jetuar ...
0 958 Papucja 2010-03-18, 0:44 AM
Posted by: Papucja
TEORITË SHOQËRORE TË ELITARIZMIT
Gaetano Mosca - Vilfredo Pareto
0 2409 Papucja 2010-03-11, 3:11 AM
Posted by: Papucja
SOCIOLOGJIA DHE GJYKIMI I SHENDOSHE
Zhvillim (pjesa tjetër)
0 953 Papucja 2010-03-11, 3:08 AM
Posted by: Papucja
SOCIOLOGJIA DHE GJYKIMI I SHENDOSHE
H Y R J E
0 897 Papucja 2010-03-11, 3:06 AM
Posted by: Papucja
SOCIOLOGJIA E DEVIJIMIT DHE E ARDHMJA E SAJ
Afrim Haliti Prezantim i shkurtër (from 1 - 9 )
0 4444 Papucja 2010-03-11, 2:51 AM
Posted by: Papucja
Perspektiva sociologjike e fesë 0 1271 Papucja 2010-03-11, 2:47 AM
Posted by: Papucja
Sociologjia e Georg Simmelit 0 2959 Papucja 2010-03-11, 2:37 AM
Posted by: Papucja
SOCIOLOGJIA
si shkencë shoqërore
0 2901 Papucja 2010-03-11, 2:31 AM
Posted by: Papucja
POLITIKA,PUSHTETI,SHTETI
KARAKTERISTIKATE SHTETIT
0 4331 Papucja 2010-03-11, 1:58 AM
Posted by: Papucja
METODAT DHE TEKNIKAT NE SOCIOLOGJI 0 17884 Papucja 2010-03-11, 1:52 AM
Posted by: Papucja
KARAKTERISTIKAT E OPINIONIT PUBLIK
Zhvillimi historik i opinionit publik
0 2025 Papucja 2010-03-11, 0:53 AM
Posted by: Papucja
KARAKTERISTIKAT E OPINIONIT PUBLIK
Nocioni i opinionit publik
0 3317 Papucja 2010-03-11, 0:45 AM
Posted by: Papucja
This forum has 12 threads. 12 threads displayed.
  • Page 1 of 1
  • 1
Normal thread (There are new message(s))     Normal thread
Normal thread (No new messages) Thread - Poll
Hot thread (There are new message(s)) Pinned thread
Hot thread (No new messages) Hot thread
Closed thread (No new messages) Closed thread
Search:
You cannot post new threads
You cannot create new polls
You cannot attach files
You cannot post replies


Copyright Nusret © 2020
Powered by: Papucja